Nieuw binnen in de winkel

5 augustus 2021

super extra color.JPG
super extra color 2.JPG

8 april 2021

durable-rope(3).jpg

Durable Rope

Het assortiment van Durable is uitgebreid met een nieuw garen, wat zeer geschikt is voor macramé: Durable Rope! Macramé is een knooptechniek waarmee de mooiste decoraties voor het interieur te maken zijn. Dit lekkere chunky garen bestaat uit allemaal losse draden die licht getwijnd zijn. Hierdoor is het garen mooi uitkambaar en zijn er mooie kwasten, veren en franjes mee te maken. Het garen is perfect voor Macramé, maar ook haken is zeker mogelijk. Gave wandhangers, kussens, kleden, onderzetters, alles is mogelijk en met een paar projecten is het interieur omgetoverd in een boho chic paleis. Iedereen kan meteen starten met een make-over, want bij de patronen van Durable zijn werkbeschrijvingen te vinden om direct mee aan de slag te gaan.

Durable Rope is gemaakt van 70% gerecycled katoen en 30% gerecycled polyester en is verkrijgbaar in 14 kleuren. Het gehele garen bestaat uit gerecycled materiaal en daarom een duurzame keuze.  Een verdraaid mooi garen wat niet mag missen in je macramé assortiment!

Specificaties:

Gewicht:250 gram

Looplengte:75 meter

Samenstelling:70% recycled katoen, 30% recycled polyester

Advies naalddikte: 6 - 8 mm

Patronen zijn terug te vinden op www.durableyarn.com/garens/durable-rope

2 april 2021

Amann Seraflex is het perfecte naaigaren voor alle rekbare, jersey en tricot stoffen!

Met dit speciale naaigaren kunt u rechte steken naaien en 60-80% rekbaarheid behouden.

U kunt zelfs een dubbele stiksteek gebruiken om uw elastische stoffen te naaien zonder dat u overlocksteken hoeft te gebruiken!

 

Het garen is gemaakt van 100% PTT (Polytrimethyleentereftalaat) en is uitermate geschikt voor outdoor-, sport- en nachtkleding, maar ook voor dagelijkse kleding voor iedereen van jong tot oud.

 

Aanbevolen naaldmaat is NM 70-80. Geschikt voor naaimachines.

Elke spoel bevat 130 meter draad en is verkrijgbaar in 72 kleuren.

Geschikt om mee te naaien, quilten, borduren en overlocken